Hír

Dósa Dani bronzérmes a szatelliten

  • 2019.10.07

Legjobb magyar férfi tőrözőnk az erősnek mondható, koppenhágai szatellitversenyen bronzérmet nyert. A Törekvés vívója ezzel két Világkupa-pontot szerzett, no meg tapasztalatot a Vk-versenyek előtt.

Dósa Dani - természetesen mestereivel egyeztetve - úgy döntött, hogy a hétvégi Magyarkupa-forduló helyett a koppenhágai szatellitversenyen vesz részt. Dániában jóval nagyobb és erősebb viadalon lépett pástra, és Világkupa-pontokat is szerzett, azaz vélhetően jól döntött. Legjobb férfi tőrözőnk a világranglista 27. helyén álló (korábban járt előrébb is!) spanyol Llavadortól szenvedett egyetlen tussal, 15:14-re vereséget, és ezzel bronzérmes lett, gratulálunk!

Eredmények. Férfi tőr szatellitverseny, Koppenhága, 94 induló. Végeredmény: 1. Carlos Llavador (spanyol), 2. Alex Todalidesz (ciprusi), 3. Dósa Dániel (edző: Szirmai Benedek) és Alexander Tsoronis (dán). További híreink

Aktuális

Sikeres magyar kadet hétvége! A gödöllői kard európai körversenyen Battai Sugár és a női csapat ezüstérmet nyert. A hasonló budapesti párbajtőr víkenden Szarvas Rita és a férfi csapat lett harmadik. Hatalmas mezőnyök, szép sikerek, gratulálunk!

Eseménynaptár

X

Támogatóink