Hír

Diákolimpia érmesek - vb-jegyek

  • 2019.06.11

A Diákolimpián dobogós helyezést elért versenyzők meghívást kaptak a budapesti olimpiai kvalifikációs világbajnokságra. A jegyek átvételével kapcsolatos részletek a bejegyzésben.

Kedves Diákolimpiai dobogósok!

Ahogy az már bizonyára mindenki előtt ismert, a 2019. március 29-31. között rendezett Országos Diákolimpia A és B kategória egyéni és csapatversenyének dobogósai meghívást kaptak az idei Budapesten megrendezésre kerülő vívó világbajnokságra.

A Magyar Vívó Szövetség elnökségének döntése értelmében minden dobogós helyezést elért sportoló 3 db sétáló jegyet vehet át, tetszőleges választható versenynapra, természetesen a szabad jegyek számának függvényében.

Kérjük, hogy a jegy@2019budapest.com e-mail címen, legkésőbb 2019. június 15-ig legyenek kedvesek bejelentkezni, feltüntetve az érmes (1-3. helyezés) versenyző nevét, az elért eredményt, illetve, hogy melyik versenynapra szeretnék igényelni a jegyeket, így a kollégák könnyen  tudják adminisztrálni a jegyigényléseket.

Fontos, hogy a sétálójegyeket az előzetes egyeztetés után a rendezvény helyszínén, az adott versenynapon tudják majd átvenni.

Minden  versenyzőnek ismét gratulálunk!
Találkozunk a világbajnokságon, szurkoljunk együtt a magyar sikerekért!

Üdvözlettel:

MVSZ IrodaTovábbi híreink

Aktuális

Újraindul a vívóélet az országban! Az egyesületek megkezdték az edzéseket, és júniustól lehetőség van a válogatott edzésekre is a Nemzeti Sportcsarnokban! Versenyeket várhatóan szeptembertől rendez majd a Magyar Vívó Szövetség! Hajrá, magyar vívás!

Eseménynaptár

X

Támogatóink