Hír

Értékel a párbajtőr aranyosztag!

  • 2019.04.14

A legszorosabb meccsük 45:34 volt, elképesztő fölénnyel verték végig a világot. A magyarok negyedik aranyérmét a junior férfi párbajtőr-válogatott nyerte. Nyilatkozatok világbajnokoktól, mesterektől!

Andrásfi Tibor: “Volt egy hullámvölgyem az elején, de ahogy átköltöztünk a nagyterembe, minden a legnagyobb rendben ment, örülök, hogy így alakult. Elképesztő egy nap volt, nagyszerű csapatunk van! Most a junior korszakunk véget ért, de fogunk mi még együtt vívni csapatban…”

Bende Bence: “Elmondhatatlanul boldog vagyok! Örülök, hogy egyszer én is tudtam segíteni a csapatnak, és mivel azt követően meg sem tudták szúrni a társaimat, semmiféle hiányérzetem nincs annak okán, hogy nem vívtam többet! Csodálatos nap volt!”

Koch Máté: “Szuper volt! Nagyon örülök, hogy a számomra nem jól sikerült egyéni verseny után ilyen jól ment a csapatban. De nemcsak nekem, hanem mindenkinek! Az egész nap egy élmény volt, és azt gondolom, nagyon eredményes junior időszakot zártam! Köszönöm mindenkinek, aki segített ebben!”

Nagy Dávid: “Az egyéni után volt hiányérzetem, de ez most elmúlt. A junior mérlegem két vb-arany, és két Vk-összetett elsőség, ezek után azért csak nem leszek elégedetlen… A mai egy szenzációs nap volt, mindannyian nagyon akartuk a sikert, és mindenki a legjobbját hozta!”

Eitner Kinga válogatott edző: “A fiúk bebizonyították, hogy nagyszerű sportemberek. Egy felemás junior szezon után egyszerűen tönkreverték a világot. Méltón zárták junior pályafutásukat, és hiszem, hogy sok sikerben lesz még részük. Ez a nap felejthetetlen lesz számunkra.”

Halla Péter, akinek három tanítványa volt a világbajnok csapatban: “A döntőben kicsit féltettem a fiúkat, hogy ne vegyék fel az amerikaiak agresszív stílusát, ám nagyszerűen megoldották a feladatukat. Miként egész nap. Büszke vagyok a fiúkra!”További híreink

Aktuális

SIKLÓSI GERGŐ VILÁGBAJNOK!!!!! 21 éves vívónk csodát tett, 3000-en ünnepelték! 10:13-ról fordított az orosz Bida ellen a döntőben! Gratulálunk neki és mesterének, Dancsházy-Nagy Tamásnak!!!! Két nap után egy arany- és egy ezüst a mérlegünk, elképesztő!!!

Eseménynaptár

X

Támogatóink