Hír

Gratuláció Itáliából

  • 2019.07.27

A magyar sport és a vívás vezetőinek írt levelében a “valaha volt leggyönyörűbb” vívó világbajnokságnak nevezi a nemrégiben véget érő budapestit Giorgio Scarso, az Olasz Vívó Szövetség elnöke.

Levél érkezett Rómából Szabó Tündének, az EMMI államtitkárának, Kulcsár Krisztiánnak, a Magyar Olimpiai Bizottság elnökének és Csampa Zsoltnak, a Magyar Vívó Szövetség elnökének. Giorgio Scarso, az Olasz Vívó Szövetség egyébként rendkívül szigorú és kritikus elnöke ragadott tollat. 

Ám ezúttal nem kritizált. Arról írt, hogy őszintén, teljes szívvel gratulál a nemrégiben véget érő világbajnokság rendezéséhez. Megköszönte a vendéglátást, és azt állította, hogy a rendkívül magas színvonalú esemény nagyot emelt a magyar vívás, a magyar sport, mi több, Magyarország rangján. Levelének végén még tovább ment, és azt állította, hogy a valaha volt leggyönyörűbb vívó-világbajnokságot rendeztük a BOK Csarnokban… 

Köszönjük a gratulációt!

Az asztalnál elől Giorgio Scarso, az Olasz Vívó Szövetség, és Csampa Zsolt, a Magyar Vívó Szövetség elnöke.További híreink

Aktuális

Nagyszerű tőrsiker! Szemes Gergő nyerte a 287 indulós, nagyon érős budapesti kadet európai körversenyt! Gratulálunk az FTC 16 éves tehetségének, és mesterének, Szabó Istvánnak. Jutott a sikerekből másnapra is, a férficsapat 2., Wolf Eszti 6. lett.

Eseménynaptár

X

Támogatóink