Hír

Hatodik a junior férfi kardcsapat

  • 2019.11.03

Hatodik helyen végzett a Horváth Gergő, Kaiser Balázs, Nagy Kristóf, Rabb Krisztián összeállítású férfi kardcsapat a szocsi junior Világkupa-versenyen. Két győzelem, két vereség a mieink mérlege. 

A magyar junior kardcsapat (Horváth Gergő, Kaiser Balázs, Nagy Kristóf, Rabb Krisztián) a szezonnyitó oroszországi Világkupa-versenyen, a nyolc közé jutásért a nem a legerősebb összeállításában szereplő német csapatot győzte le végig vezetve, 45:39-re. A negyeddöntőben az Egyesült Államok 45:34-re nyert ellenünk, így a folytatás az 5-8. helyért következett. 

Egyetlen tus döntött a javunkra Egyiptom ellen (45:44), az 5. helyért azonban a némi meglepetésre az alsó ágra kerülő, házigazda oroszok 45:30-ra jobbnak bizonyultak. A versenyt Lengyelország nyerte.

Eredmények. Junior férfi kardcsapat Világkupa, Szocsi, 12 induló. Nyolcaddöntő: Magyarország-Németország 45:39.

Negyeddöntő: Magyarország-Egyesült Államok 34:45.

Az 5-8. helyért: Magyarország-Egyiptom 45:44.

Az 5. helyért: Magyarország-Oroszország 30:45.

Végeredmény: 1. Lengyelország, 2. Egyesült Államok, 3. Franciaország, …6. Magyarország (Horváth Gergő, Kaiser Balázs, Nagy Kristóf, Rabb Krisztián).További híreink

Aktuális

Újraindul a vívóélet az országban! Az egyesületek megkezdték az edzéseket, és júniustól lehetőség van a válogatott edzésekre is a Nemzeti Sportcsarnokban! Versenyeket várhatóan szeptembertől rendez majd a Magyar Vívó Szövetség! Hajrá, magyar vívás!

Eseménynaptár

X

Támogatóink