Hír

Közgyűlést tartott az MVSZ

  • 2018.05.12

Megtartotta éves rendes közgyűlését a Magyar Vívó Szövetség. A testület határozatképesnek bizonyult, és egyhangúlag elfogadta Csampa Zsolt elnök éves beszámolóját.

Új helyszínen, a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen tartotta rendes éves közgyűlését szombaton délelőtt a Magyar Vívó Szövetség. Az ülés elsőre határozatképesnek bizonyult, a küldöttek több mint fele, 71 fő érkezett meg. Az EMMI részéről dr. Stocker Miklós főosztályvezető, a MOB részéről Molnár Gábor munkatárs képviselte a szervezetet. 

Csampa Zsolt elnök éves beszámolóját egyhangúlag elfogadta a közgyűlés.

A megnyitó után Csampa Zsolt köszöntötte a nemrégiben Csik Ferenc díjjal kitüntetett melbourne-i olimpiai bajnokot, Hámori Jenőt, majd egyperces gyászszünetet kért a tavaly év végén tragikus hirtelenséggel elhunyt hétszeres világbajnok párbajtőröző, Szalay Gyöngyi emlékére. 

Ezt követően Csampa Zsolt megtartotta éves beszámolóját, melyet a közgyűlés egyhangúlag elfogadott. A további napirendi pontok során a testület ugyancsak megszavazta a 2017-es pénzügyi tervet és költségvetést, valamint a közhasznúsági mellékletet. Végül az Ellenőrző testület beszámolóját, és a 2018-as pénzügyi tervet, költségvetést hagyta jóvá a közgyűlés. További híreink

Aktuális

Rabb Krisztián után Pusztai Liza is aranyérmet nyert a Buenos Aires-i ifjúsági olimpián! Liza a döntőben 15:9-re verte a mexikói Botellót. Gratulálunk neki és mestereinek! Ezzel egyedül Magyarország szerzett két aranyat az ifi olimpia vívóversenyein!

Eseménynaptár

X