Hír

Kettős Vasas-siker a kard Magyar-kupán

  • 2019.12.01

A férfiaknál és a nőknél egyaránt a Vasas győzött a kard Magyar Kupa vasárnapi csapatversenyein. Az erősebb nemnél egyetlen tus döntött, a hölgyeknél simán nyertek a pasarétiek, gratulálunk!

Eredmények. Férfi kardcsapat Magyar Kupa, Vasas, Kovács Pál vívóterem, 7 induló. Végeredmény: 1. Vasas (Galgóczy Tamás, Hepke Alajos, Nagy Martin, Nagy Pál, edzők: Gulácsi Ferenc, Kósa Miklós, Nagy Zsolt, Sárközi Gergely), 2. MTK, 3. UTE, 4. TFSE, 5. Honvéd, 6. Gödöllő, 7. Sopron. A döntőben: Vasas-MTK 45:44.

Női kardcsapat Magyar Kupa, Vasas, Kovács Pál vívóterem, 7 induló. Végeredmény: 1. Vasas (Báthory Kata, Kelecsényi Mirabella, Sétáló Mirella, Soós Dorottya, edzők: Kósa Miklós, Riba Ferenc, Boros György), 2. Honvéd. A döntőben: Vasas-Honvéd 45:25.További híreink

Aktuális

Újraindul a vívóélet az országban! Az egyesületek megkezdték az edzéseket, és júniustól lehetőség van a válogatott edzésekre is a Nemzeti Sportcsarnokban! Versenyeket várhatóan szeptembertől rendez majd a Magyar Vívó Szövetség! Hajrá, magyar vívás!

Eseménynaptár

X

Támogatóink