Hír

Kulcsár Krisztián továbbra is a MOB elnöke

  • 2020.06.20

Korábbi egyéni és csapat világbajnok, olimpiai ezüstérmes párbajtőrözőnket, Kulcsár Krisztiánt választották ismét a MOB elnökének. Egykori csapattársa, Imre Géza elnökségi tag lett. Gratulálunk!

Kulcsár Krisztiánt (képünkön) 103 igen, 3 nem szavazattal választották újra, így újabb négy évig marad a MOB elnöke. A két alelnök Schmidt Gábor és Deutsch Tamás lett. Előbbi a nyári, utóbbi a téli olimpiai sportágakért felel.

A Nemzetközi Olimpiai Bizottságban betöltött szerepe révén biztos tagja a hazai elnökségnek Schmitt Pál, Kamuti Jenő és Gyurta Dániel is. Mellettük Vári Attila, Magyar Zoltán, Wladár Sándor, Markovits László, Kovács Antal, Imre Géza és Pálinger Katalin került be a tizenhárom tagú elnökségbe.

Kulcsár Krisztián és az újonnan megválasztott tisztségviselők megbízatása a 2024-es párizsi olimpia utánig, legkésőbb szeptember 15-ig szól.További híreink

Aktuális

Folytatjuk a hazai versenyszezont a biztonsági intézkedések betartása mellett! A hazai versenyek az eredeti ütemterv szerint zajlanak. A nemzetközi szövetség januárra tette a hivatalos VK-viadalok megkezdését. Hajrá, magyar vívás! Vigyázzunk egymásra!

Eseménynaptár

X

Kiemelt versenyek élő eredményei


  Kadet - Junior Férfi-Női Kard Egyéni MK1 a Budapest Bajnokságért UTE
2020. 10. 03 - 04.

Live Stream


Kadet - Junior Férfi-Női Tőr Egyéni MK1 Sportcsarnok
2020. 10. 03 - 04. 

Live Stream


Kadet-Junior Férfi-Női Kard-Tőr MK1  
Facebookos odalon
Live stream és Online elérésÉLŐ EREDMÉNYEK

(LIVE RESULTS)


VÁLOGATOTT KERETEK

VÁLOGATÓ VERSENYEK

KARD TŐR PÁRBAJTŐR

Eredmények 2017

Támogatóink