Hír

Kun Anna nyerte a belgrádi szatellitet

  • 2019.09.02

Női párbajtőrözőink elkezdték. Szeptember első napján a magyar női válogatott gyakorlatilag hiánytalanul pástra lépett a belgrádi szatelliten. Az első öt helyen a mieink végeztek, Kun Anna győzött.

Kovács Iván vezetőedző úgy döntött: ki korán kezd, aranyat lel… Vagy ha valószínűleg nem is pontosan ennek jegyében, de a felkészülés szempontjából úgy ítélte meg, hogy fontos a nemzetközi versenyrutin fiatal válogatottunk számára. Ezért a mieink is pástra léptek a FIE szezonnyitó, belgrádi női párbajtőr szatellit versenyén, melyen az első nyolc helyezett Világkupa-pontot kapott. (Az első helyért annyi pont jár, négy, mint a Világkupán a 32 közé jutásért.) Az eseményen a magyarok domináltak, olyannyira, hogy a nyolcas döntő első öt helyén a mieink végeztek, az aranyéremért Kun Anna (képünkön) győzte le Várnai Vivient. 

A belgrádi érmesek: Várnai Vivi, Kun Anna, Muhari Eszti és Fekete Laura.

Eredmények. Női párbajtőr szatellitverseny, Belgrád, 55 induló. Végeredmény: 1. Kun Anna (edző: Plásztán Attila), 2. Várnai Vivien, 3. Muhari Eszter és Fekete Laura, 5. Budai Dorina. A döntőben: Kun-Várnai 15:6
További híreink

Aktuális

Hétvégi "dicsőséglista". Ezüstöt nyert junior női párbajtőrcsapatunk a dijoni Vk-n. A magyar kerekesszékes válogatott 2 arany-, 1 ezüst- és 5 bronzéremmel zárta az egri Világkupát, gratulálunk!

Eseménynaptár

X

Támogatóink