Hír

Még egyszer a Flashmobról!

  • 2019.09.06

Miként arról beszámoltunk, szombaton 10-kor kezdődik a Kossuth téren a "Vívás Világnapi" Flashmob akció. Gyülekező a Szemere utcai iskolánál fél 10-kor. A programot eső estén is megartjuk!

Nem vagyunk cukorból! Többen kérdezték, hogy eső esetén is megtartjuk-e Flashmob akciónkat. A válaszunk: igen! Vihart nem ígér a meteorológia, legfeljebb kisebb záporokat, a program pedig nem tart tovább negyed óránál. A világon mindenütt ezen a napon rendezik meg az akciót, a "Vívás a bolygónkért!" felhívás égisze alatt, jövő héttől a versenyek is beindulnak, no meg a Parlament előtt sem rendezhetünk eseményeket minden héten... Így most szombaton találkozhat az egész vívótársadalom Budapest egyik leghíresebb terén. 

A korábban leírtaknak megfelelően várunk tehát mindenkit, az esetleges eső csak tovább növelné az esemény kuriozitását, akinek pedig van vízhatlan sisakja, hozza azt is magával... Hajrá, magyar vívás!További híreink

Aktuális

Hétvégi "dicsőséglista". Ezüstöt nyert junior női párbajtőrcsapatunk a dijoni Vk-n. A magyar kerekesszékes válogatott 2 arany-, 1 ezüst- és 5 bronzéremmel zárta az egri Világkupát, gratulálunk!

Eseménynaptár

X

Támogatóink