Hír

Még egyszer a Flashmobról!

  • 2019.09.06

Miként arról beszámoltunk, szombaton 10-kor kezdődik a Kossuth téren a "Vívás Világnapi" Flashmob akció. Gyülekező a Szemere utcai iskolánál fél 10-kor. A programot eső estén is megartjuk!

Nem vagyunk cukorból! Többen kérdezték, hogy eső esetén is megtartjuk-e Flashmob akciónkat. A válaszunk: igen! Vihart nem ígér a meteorológia, legfeljebb kisebb záporokat, a program pedig nem tart tovább negyed óránál. A világon mindenütt ezen a napon rendezik meg az akciót, a "Vívás a bolygónkért!" felhívás égisze alatt, jövő héttől a versenyek is beindulnak, no meg a Parlament előtt sem rendezhetünk eseményeket minden héten... Így most szombaton találkozhat az egész vívótársadalom Budapest egyik leghíresebb terén. 

A korábban leírtaknak megfelelően várunk tehát mindenkit, az esetleges eső csak tovább növelné az esemény kuriozitását, akinek pedig van vízhatlan sisakja, hozza azt is magával... Hajrá, magyar vívás!További híreink

Aktuális

Megtelt a Kossuth tér! Megtartottuk sikeres flashmob-rendezvényünket ezúttal a "Vívás a bolygónkért!" szlogen égisze alatt. Olimpiai és világbajnokok, idősek és fiatalok részvételével népesült be a Kossuth tér. Hará, vívás! Hajrá, magyar vívás!

Eseménynaptár

X

Támogatóink