Hír

Megszülettek Szász-Kovács Emese ikerbabái!

  • 2019.08.20

A riói olimpia női párbajtőr egyéni aranyérmese, Szász-Kovács Emese ikerpárnak adott életet. Megszületett Szász-Kovács Maja Magdolna és Szász-Kovács Levente Győző, mindenki egészséges! Gratulálunk!

A nyárvégi holtszezon legszebb híre: olimpiai bajnoknőnk ikerbabái megszülettek! Szász-Kovács Emese a facebook oldalán az alábbiakat osztotta meg:

“Szeretnénk megosztani veletek örömünket, hogy megszülettek ikerbabáink Szász-Kovács Maja Magdolna (3000g)és Levente Győző (3300g), kimaxolták a bent töltendő idejüket, így szuper egészséges kisbabáink születtek!

Ezúton szeretném megköszönni doktornőmnek, Purcsi Katalinnak, aki egyben a barátnőm is, hogy az ő óvó szemei és később kezei között születtek meg a gyerekeink, nagyon hálás vagyok a János kórház szülészeti osztályának, a szülésnél aszisztáló orvosnak Dr. Hazay Máténak, a szülésznőknek (Héber Juditnak) és a csecsemőosztály fáradhatatlan és mindig kedves dolgozóinak, végül, de nem utolsó sorban Dr. Molnár Lászlónak, aki a genetikai vizsgálatokat végezte!
Köszönjük a baba képeket a Borifotónak, amik csodásak lettek, de egyelőre ezen az egy képen kívűl most még csak mi csodáljuk őket!
És a legfontosabbat a végére hagytam!

Apuka is jól van!”

A Magyar Vívó Szövetség és a honi vívótársadalom nevében őszintén gratulálunk, és jó egészséget kívánunk mindenkinek!További híreink

Aktuális

Megtelt a Kossuth tér! Megtartottuk sikeres flashmob-rendezvényünket ezúttal a "Vívás a bolygónkért!" szlogen égisze alatt. Olimpiai és világbajnokok, idősek és fiatalok részvételével népesült be a Kossuth tér. Hará, vívás! Hajrá, magyar vívás!

Eseménynaptár

X

Támogatóink