Hír

Megszülettek Szász-Kovács Emese ikerbabái!

  • 2019.08.20

A riói olimpia női párbajtőr egyéni aranyérmese, Szász-Kovács Emese ikerpárnak adott életet. Megszületett Szász-Kovács Maja Magdolna és Szász-Kovács Levente Győző, mindenki egészséges! Gratulálunk!

A nyárvégi holtszezon legszebb híre: olimpiai bajnoknőnk ikerbabái megszülettek! Szász-Kovács Emese a facebook oldalán az alábbiakat osztotta meg:

“Szeretnénk megosztani veletek örömünket, hogy megszülettek ikerbabáink Szász-Kovács Maja Magdolna (3000g)és Levente Győző (3300g), kimaxolták a bent töltendő idejüket, így szuper egészséges kisbabáink születtek!

Ezúton szeretném megköszönni doktornőmnek, Purcsi Katalinnak, aki egyben a barátnőm is, hogy az ő óvó szemei és később kezei között születtek meg a gyerekeink, nagyon hálás vagyok a János kórház szülészeti osztályának, a szülésnél aszisztáló orvosnak Dr. Hazay Máténak, a szülésznőknek (Héber Juditnak) és a csecsemőosztály fáradhatatlan és mindig kedves dolgozóinak, végül, de nem utolsó sorban Dr. Molnár Lászlónak, aki a genetikai vizsgálatokat végezte!
Köszönjük a baba képeket a Borifotónak, amik csodásak lettek, de egyelőre ezen az egy képen kívűl most még csak mi csodáljuk őket!
És a legfontosabbat a végére hagytam!

Apuka is jól van!”

A Magyar Vívó Szövetség és a honi vívótársadalom nevében őszintén gratulálunk, és jó egészséget kívánunk mindenkinek!További híreink

Aktuális

Február 23-a a magyar tőrvívás aranynapja! Női tőrcsapatunk szavakban vissza nem adható izgalmak után kvalifikálta magát a tokiói olimpiára, míg Szemes Gergő aranyérmet nyert a porci kadet Európa-bajnokságon! Gratulálunk!

Aranyérmet nyert Szilágyi Áron a varsói férfi kard Világkupán! Kétszeres olimpiai bajnok klasszisunk hat év után állhatott Vk-versenyen a dobogó legmagasabb fokára. A kazáni női tőr Vk-n Mohamed Aida 6., Kreiss Fanni 7. lett

Eseménynaptár

X

Támogatóink