Hír

Minden rendben a helyszínen

  • 2018.07.17

A magyar válogatott legnagyobb csoportja megérkezett Vuhsziba, a világbajnokság színhelyére. A szállás tökéletes, a vb július 19-én a férfi kardozók és a női párbajtőrözők selejtezőivel kezdődik.

A magyar vívóválogatott legnagyobb csoportja megérkezett Vuhsziba, a világbajnokság színhelyére. Az előző napi, az Air France légitársaság késése okán történő tortúra után végül kedden, két részletben landolt Párizsból Sanghajban a magyar küldöttség, ahonnan további három órás buszozást követően megérkezett a minden igényt kielégítő szálláshelyre. A vívófelszerelések ugyanakkor nem mindekinél jöttek meg, így ezzel kapcsolatosan további intézkedésre van szükség, ami természetesen megtörtént. 

A július 19-i nyitányon a női párbajtőrözők és a férfi kardozók selejtezőjét rendezik. Szerencse a balszerencsében, hogy a hölgyek - mint arról beszámoltunk - a kiemelt Szász-Kovács Emese kivételével korábban Kínába repültek. Kardban pedig két klasszisunk, Szilágyi Áron és Szatmári András kiemeltként később kezd. Úgyhogy, reméljük, túl van a küldöttség az önhibáján kívül történő kellemetlenségeken, és a következő napokban minél több jó hírről tudunk majd beszámolni!További híreink

Aktuális

Kezdődik az olimpiai kvalifikáció! A hétvégi, szöuli kard Grand Prix-vel indul az olimpiai kvalifikációs időszak. 11 hónapig valamennyi Vk, illetve GP, valamint az Eb és a budapesti vb eredménye alapján alakul ki a tokiói olimpia mezőnye. Hajrá, magyarok!

Eseménynaptár

X