Nemzeti Közszolgálati Egyetem sportösztöndíj pályázat

ápr 21, 2020 | Hírek

A felsőoktatási felvételi eljárásról szóló 423/2012. (XII.29.) Korm. rendelet 22.§(2) bekezdése lehetőséget teremt a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (továbbiakban: Egyetem) részére, hogy államtudományi képzési területre, nem önköltséges alapképzési szakokra – az […]

A felsőoktatási felvételi eljárásról szóló 423/2012. (XII.29.) Korm. rendelet 22.§(2) bekezdése lehetőséget teremt a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (továbbiakban: Egyetem) részére, hogy államtudományi képzési területre, nem önköltséges alapképzési szakokra – az Egyetem által meghatározott feltételek megléte esetén – sportösztöndíjas hallgatókat vegyen fel. 

A 2020/2021-es tanév őszi félévére történő jelentkezési időszak lezárult. Azon a sportolók, akik beadták a jelentkezésüket a Nemzeti Közszolgálati Egyetemre, de a sportösztöndíjjal kapcsolatos pályázati kiírásra nem adták be a dokumentumaikat, és a kiírásban szereplő feltételeknek megfelelnek az alábbi linken érik el a sportösztöndíj rendszer pályázati kiírását.

https://www.uni-nke.hu/oktatas/felvetelizoknek/palyazati-felhivas-sportosztondij-programban-valo-reszvetelre

BANNER 341X200

Kapcsolódó hírek

Negyedik helyezés – kis lépés előre

A férfi párbajtőrcsapat negyedik helyével az eddigi legjobb eredményét érte el a rijádi korosztályos vb-n a magyar küldöttség, de az érem továbbra is hiányzik. A nők 6. helyen zártak. Jönnek a kardozók, hajrá, magyarok!

KÖZGYŰLÉS 2024

Tisztelt Egyesületek! A Magyar Vívó Szövetség elnöksége 2024. április 11-i elnökségi ülésén,  7/2024/3 számú határozatával elfogadta az éves rendes közgyűlés kiírására vonatkozó előterjesztést, mely szerint 2024. május 17-én, péntek 15.00 órára a Magyar...

Szilárd Anna 5. – egyet léptünk előre

Megszerezte első egyéni “kisdöntőjét” a magyar küldöttség a rijádi korosztály világbajnokságon. Kadet női párbajtőrben Szilárd Anna lett ötödik, gratulálunk!

Tovább tart a böjt

Keresztes Ádám szerepelt a legjobban a magyarok közül a kadet és junior világbajnokság junior párbajtőr egyéni versenyszámában. A tatai vívó nyolcaddöntőig jutott.

Közgyűlés következik

Május 17-én tartja a Magyar Vívó Szövetség az évi rendes, egyben tisztújító közgyűlését a Magyar Sport Házában.

Élő eredmények

Közelgő események