Hír

NOB-elnöki gratuláció

  • 2019.08.31

Baráti hangvételű levélben köszönte meg a meghívást, és gratulált a budapesti világbajnokság sikeréhez Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság elnöke, korábbi olimpiai bajnok tőröző.

Miként arról korábban beszámoltunk, a budapesti világbajnokság döntőinek első napján, július 18-án többek között Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság enlöke nyitotta meg a versenyt, és a korábbi tőröző olimpiai bajnok német sportvezető adta át az érmeket is - többek között Szatmári Andrásnak férfi kard egyéniben. Ezt követően Thomas Bach részt vett a Parlamentben tartott díszvacsoráni is, melyen felvételünkön Allisher Uszmanovval, a Nemzetközi Vívó Szövetség elnökével, és Schmitt Pállal, az ugyancsak olimpiai bajnok korábbi köztársasági elnökkel ül egy asztalnál.

A világ első számú sportvezető a nyári szabadsága végén ragadott tollat, és baráti hangvételű levelet írt Csampa Zsoltnak, a Magyar Vívó Szövetség elnökének. Ebben egyfelől megköszönte a meghívást a budapesti világbajnokságra. Másfelől pedig gratulált a sikeres szervezéshez. Miként írta, "Melegen gratulálok a nagysikerű, 2019 júliusában Budapesten rendezett vívó-világbajnoksághoz, és köszönöm a Magyar Vívó Szövetségnek, hogy ezzel az eseménnyel nagyban hozzájárult a magyar sport fejlődéséhez."

Ennél magasabb szintről aligha érkezhetett volna köszönő levél...További híreink

Aktuális

Hétvégi "dicsőséglista". Ezüstöt nyert junior női párbajtőrcsapatunk a dijoni Vk-n. A magyar kerekesszékes válogatott 2 arany-, 1 ezüst- és 5 bronzéremmel zárta az egri Világkupát, gratulálunk!

Eseménynaptár

X

Támogatóink