Hír

Óbudai és pasaréti aranyérem

  • 2019.11.03

A kadet párbajtőrcsapatok országos bajnokságát rendezték vasárnap a Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnokban. Az aranyérmet a férfiaknál az Óbudai VSE nyerte, a nőknél a Vasas végzett az élen.

Eredmények. Kadet férfi párbajtőrcsapat országos bajnokság, Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnok, 18 induló. Végeredmény: 1. Óbudai VSE (Börcsök Koppány, Farkas Péter, Horváth Ádám, Ozsvárt Barnabás, edző: Kovács László), 2. MTK, 3. Vasas, 4. BVSC, 5. Balaton, 6. Honvéd, 7. Tata, 8. Honvéd 2. A döntőben: Óbuda-MTK 45:34.

Kadet női párbajtőrcsapat országos bajnokság, Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnok, 15 induló. Végeredmény: 1. Vasas (Balogh Bella, Fábián Kamilla, Gálfalvy  Réka, Scharek Angéla, edző: Halla Péter), 2. MTK, 3. Honvéd, 4. BVSC, 5. AVA Békéscsaba, 6. Interfencing Debrecen, 7. Pécs 2, 8. Óbudai VSE. A döntőben: Vasas-MTK 45:32.További híreink

Aktuális

Újraindul a vívóélet az országban! Az egyesületek megkezdték az edzéseket, és júniustól lehetőség van a válogatott edzésekre is a Nemzeti Sportcsarnokban! Versenyeket várhatóan szeptembertől rendez majd a Magyar Vívó Szövetség! Hajrá, magyar vívás!

Eseménynaptár

X

Támogatóink