Hír

Párbajtőrözőink itthon és külföldön

  • 2019.10.11

A hétvégén párbajtőrözőink lesznek fókuszban. A férfiaknak Budapesten rendezünk Magyarkupa-fordulót, a hölgyek Splitben vesznek részt, nagyon erős szatellitversenyen, egyben magyar válogatón.

Szeptember közepén kezdődött a 2019/20-as vívó versenyszezon, és mostantól kezdve, bátran kijelenthetjük, hogy a karácsony és szilveszter közötti időszakot leszámítva, húsvétig minden hétvégén ott lesz honlapunk - legalábbis virtuálisan… - a pástokon és környékén!

Ezen a víkenden a párbajtőrözők lesznek főszerepben! A hölgyek a csütörtök esti, szépemlékűnek éppen nem mondható, horvát-magyar futball Eb-mérkőzésének helyszínén, Splitben szerepelnek. Méghozzá, egy nagyon erős szatellitversenyen, mely egyben beszámít a hazai válogatási ranglistába. 

Ennek megfelelően a teljes hazai élmezőny ott lesz a pástokon, több mint 30 magyar szerepel majd a 150 fős mezőnyben. Ám korántsem a mieink lesznek a favoritok… Ott lesz ugyanis a majdnem komplett, és nagyon erős orosz és ukrán válogatott, élén a világklasszis Kolobovával, és a londoni olimpiai bajnok Semjakinával. Miként elindul a teljes német válogatott is, úgyhogy nagyon nehéz dolga lesz a mieinknek, mindenesetre, hajrá, magyarok!

Idehaza férfi párbajtőrözőink Magyarkupa-forduló elé néznek, mely egyben válogatóverseny. A több mint 100 fős mezőnyből egyedül a sérült Bányai Zsombor, és az októbert még a felkészüléssel töltő Rédli András hiányzik. 

A hétvégén rendezik továbbá a szlovákiai Somorján a kadet női tőr európai körversenyt. Az esemény nem része a hazai válogatásnak, ennek ellenére 18 magyar lesz ott, az effajta “aktivitás” a fegyvernem helyzetében ésszerű és örömteli - sok sikert kívánunk!További híreink

Aktuális

Bizonytalan ideig nem rendezünk vívóversenyeket idehaza. Minden ezzel kapcsolatos változásról honlapunk azonnal beszámol. Vigyázzunk egymásra, és maradjunk otthon!

Eseménynaptár

X

Támogatóink