Hír

Százak népszerűsítették a vívást!

  • 2017.09.09

A Nemzeti Múzeum lépcsőin, olimpiai és világbajnokokkal, valamint az ország számos pontján népszerűsítettük sportágunkat a Vívás Világnapján!

Százak vívnak a Nemzeti Múzeum lépcsőin - százak figyelik.

A Vívás Világnapja alkalmából százak népszerűsítették a vívást egy Flashmob akció keretében. Igazán különleges, patinás környezetben, a Nemzeti Múzeum lépcsőjén és kertjében 3-400 vívó kezdett ötperces szabadvívásba a déli harangszó pillanatában. Az eseményen bárki részt vehetett, a legfiatalabbaktól a legidősebbekig - akik a Múzeum Kupa keretében veterán tőrversenyen is összemérték tudásukat. 

Az olimpiai bajnok Szász-Kovács Emese is "megbújt" a résztvevők között.

A sportágunkat népszerűsítő eseményen nem hiányoztak legjobbjaink sem. Olimpiai és világbajnokaink (Szilágyi Áron, Szász-Kovács Emese, Imre Géza, Boczkó Gábor, Rédli András és még sokan mások!) az esemény után autogramot osztottak, közös fotózáson vettek részt. A rendezvény nagyszerűen sikerült, jövőre bizonyosan megismételjük!

Ilyet sem pipált még a Nemzeti Múzeum...

Győzött a magyar vívás!

Boczkó Gábor aláírása civilben is "értéknek számított"...

Szilágyi Áron hosszú percekig osztotta az autogramokat.

Budapest mellett több vidéki városban is rendeztek Flashmob akciót, többek között Szegeden, Pécsett, Debrecenben, Komlón és Orosházán.

Más városokban is rendeztünk Flashmob megmozdulást, itt a szegedi vívók láthatóak - ugyancsak a múzeum lépcsőin és környékén.

Pécsett pedig a székesegyház környékét népesítették be a vívók.

És Debrecenben is ott voltak vívóink a Református Nagytemplom előtt.

További híreink

Aktuális

Megtelt a Kossuth tér! Megtartottuk sikeres flashmob-rendezvényünket ezúttal a "Vívás a bolygónkért!" szlogen égisze alatt. Olimpiai és világbajnokok, idősek és fiatalok részvételével népesült be a Kossuth tér. Hará, vívás! Hajrá, magyar vívás!

Eseménynaptár

X

Támogatóink