Hír

Tájékoztatás a válogatott keretedzések megkezdéséről

  • 2020.05.29

Az MVSZ elnöksége döntött a válogatott keretedzések 2020. június 2-ával történő elindításáról.

Tisztelt Egyesületek!
Kedves Sportolók!
Kedves Sportszakemberek!


Tájékoztatjuk  Önöket, hogy a Magyar Vívó Szövetség elnöksége 1/2020.05.28. számú írásbeli határozatával elfogadta, hogy a válogatottak munkájára vonatkozó korábbi, 2020. május 31-ig érvényes korlátozást feloldja, és a válogatottak számára a keretedzéseket és a központi felkészülés megkezdését 2020. június 2-vel engedélyezni.

A Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnok területére bejutni csak a sportcsarnok üzemeltetője részére leadott listán szereplőknek lesz lehetőségük. A névsorokat az MVSZ a válogatott vezetőedzőkkel egyeztetve küldte meg az üzemeltetésnek.

Külön szeretnénk felhívni minden válogatott kerettag sportoló és a felkészülésben szerepet vállaló sportszakember figyelmét, hogy az OSEI és az állami szervek által előírt szabályokat és ajánlásokat betartani kötelező. Kérjük, hogy a korábban már kommunikált ajánlásokat ismét minden érintett figyelmesen olvassa át.

Mindenkinek jó munkát kívánunk!

Üdvözlettel:

MVSZ IrodaTovábbi híreink

Aktuális

Újraindul a vívóélet az országban! Az egyesületek megkezdték az edzéseket, és júniustól lehetőség van a válogatott edzésekre is a Nemzeti Sportcsarnokban! Versenyeket várhatóan szeptembertől rendez majd a Magyar Vívó Szövetség! Hajrá, magyar vívás!

Eseménynaptár

X

Támogatóink