Tőr edzőtovábbképzés

okt 17, 2017 | Archív

Tisztelt Szakosztályvezető Sporttársak! Tisztelt Tőr Edzők! A Magyar Vívó Szövetség az elmúlt években a Kiemelt Sportágfejlesztési Programnak is köszönhetően jelentős lépéseket tett az edzőképzés területén. Az intézkedések között első helyre […]

Tisztelt Szakosztályvezető Sporttársak!

Tisztelt Tőr Edzők!

A Magyar Vívó Szövetség az elmúlt években a Kiemelt Sportágfejlesztési Programnak is köszönhetően jelentős lépéseket tett az edzőképzés területén. Az intézkedések között első helyre kívánkozik a vívó szakedzői képzés ismételt elindítása a Testnevelési Egyetemen, amely biztosítékot jelent arra, hogy a jövőben mind több szakképzett vívóedző tudja kamatoztatni tudását a magyar vívósport érdekében.

Az egyetemi képzés mellett továbbra is lehetőség nyílik a fegyvernemi edzőképzések szervezésére és lebonyolítására. Tőr fegyvernemben – a tavalyi évhez hasonlóan –Sport XXI. edzőtáborral egybekötött fegyvernemi edzőképzés kerül megrendezésre, melynek helyszíne ismét Pannonhalma lesz.

Az edzőtáborban részt vesznek:

– Sport XXI. korosztályok (gyermek, újonc, serdülő) ranglisták első 5 helyezettjei (30 fő),

– Sport XXI. korosztályok edzői,

– képzésre jelentkező edzők,

– felzárkóztatásban érintett tanítványok (összesen max. 20 fő)

Az edzőtábor és képzés helyszíne:

9090 Pannonhalma, Vár u. 1. (Gimnázium tornacsarnoka)

Szállás és étkezés:

A Gimnázium kollégiumában.

Solti Antal mesteredző névsort terjesztett elő az edzőképzésen résztvevőket illetően. Fontos, hogy részvételi szándékát mindenkinek jeleznie kell, függetlenül attól, hogy szerepel-e a névsorban, vagy sem.

Kérem, hogy jelentkezését Kuti Máté sportszakmai munkatársnak jelezze a kuti.mate@hunfencing.hu e-mail címen.

A jelentkezés határideje: 2017. október 25. (szerda) 12:00.

Határidő utáni jelentkezést nem áll módunkban elfogadni. 

Kérem, hogy a részvételt illető módosítási szándékát is legkésőbb a jelentkezési határidőig jelezze!

Solti Antal, a Tőr Fegyvernemi Bizottság elnöke által készített edzőtábori és képzési programterv és előterjesztés:

Programterv

Előterjesztés

Amennyiben kérdése van, az iroda munkatársai állnak rendelkezésére!

BANNER 341X200

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM