Hír

Újabb infók a szombati Flashmobról

  • 2019.09.04

Miként arról korábban beszámoltunk, szombaton 10 órakor, a Parlament előtti területen, a Kossuth téren rendezzük a “Vívás a bolygónkért” elnevezéssel az idei flashmob-akciónkat. További részletek!

A Magyar Vívó Szövetség ebben az esztendőben is ikonikus helyszínen, a Kossuth téren, a Parlament előtt rendezi a Vívás Világnapja alkalmából a központi flashmob-akcióját - szeptember 7-én, szombat délelőtt 10 órától. A nemzetközi szövetség ezúttal a “Vívás a bolygónkért” nevet adta az eseménynek. 

A budapesti helyszínen gyülekezni délelőtt fél 10-től lehet a Szemere Bertalan Általános Iskolánál (V. ker, Szemere u. 5.). Itt van lehetőség az átöltözésre is. Innen vonulnak közösen a vívók 9 óra 55 perckor a Kossuth térre, ahol 10-től, hagyományainkhoz híven, mintegy ötperces szabadvívás kezdődik. 

Az eseményen ezúttal is ott lesznek felnőtt és korosztályos válogatott vívóink, a válogatott edzők, de ezúttel legalább annyira fontos valamennyi honi pengeforgató részvétele - a legfiatalabbaktól a legidősebbekig! Mindenkit szeretettel várunk!

Budapest mellett ezúttal is az ország számos helyszínén lesz flasmob-akció, várjuk a fotókat, illetve a facebook-megosztásokat!További híreink

Aktuális

Hétvégi "dicsőséglista". Ezüstöt nyert junior női párbajtőrcsapatunk a dijoni Vk-n. A magyar kerekesszékes válogatott 2 arany-, 1 ezüst- és 5 bronzéremmel zárta az egri Világkupát, gratulálunk!

Eseménynaptár

X

Támogatóink