Hír

Végső búcsú Szalay Gyöngyitől

  • 2018.01.10

Örök nyugalomra helyezték Szalay Gyöngyit, a hétszeres világbajnok párbajtőrözőt. Gyászbeszédet mondott többek között két korábbi csapattárs, Kulcsár Krisztián MOB-elnök, és Nagy Tímea MVSZ-alelnök.

Százak búcsúztak Gyöngyitől. (Fotók: Tapolcai Újság)

Családtagok, vívótársak, Tapolca város vezetői búcsúztak Szalay Gyöngyitől, a hétszeres világbajnok, olimpiai bronzérmes női párbajtőröző szerda délutáni, tapolcai temetésén. Kimagasló vívónőnk tavaly december 30-án rosszul lett egy városi rendezvényen, és a gyors orvosi beavatkozás ellenére nem tudták az életét megmenteni. 

Kettős szerepben mondott gyászbeszédet a helyszínen Kulcsár Krisztián (felső képünkön) és Nagy Tímea (alsó képünkön). Előbbi hivatalosan a MOB elnökeként, utóbbi a Magyar Vívó Szövetség alelnökeként, és mindketten egykori csapattársként vettek megható búcsút csodálatos párbajtőrözőnktől. 

A Magyar Vívó Szövetség főtitkára és marketing igazgatója, Tamás Henriette és Boczkó Gábor (lenti képen) ugyancsak hivatalosan és korábbi barátként, illetve klubtársként volt ott a temetésen, melyen százak búcsúztak Gyöngyitől. Nyugodjék békében, emléke örökre feledhetetlen marad.

Gyöngyi emléke örökre velünk él majd.További híreink

Aktuális

A sikeres diákolimpia után egy héttel veterán országos bajnokságot rendeztünk Törökbálinton. Itt is csak győztesek voltak, közte Sákovicsné Dömölky Lídia, aki 82 évesen vívta meg újabb győztes asszóját!

Eseménynaptár

X