Hír

Vívás a bolygónkért - a Parlament előtt

  • 2019.08.31

Ismét különleges helyszínen, ezúttal a Parlament előtt tartja a "Vívás Világnapja" alkalmából tartandó összejövetelét szeptember 7-én, szombaton 10 órakor a Magyar Vívó Szövetség.

Az már hagyományosnak mondható, hogy különleges helyszíneken tartja éves, központi flashmob összejövetelét a Magyar Vívó Szövetség. Korábban többek között a Bazilika előtt, a Nemzeti Múzeum lépcsőin és kertjében, tavaly a Hősök terén talákozott a honi vívótársadalom megannyi szereplője azért, hogy világszerte felhívja a figyelmet csodálatos sportágunkra. Emellett az ország megannyi városában népszerűsítettük a vívást a "Vívás Világnapja" alkalmából. 

Idén a Nemzetközi Vívó Szövetség szeptember 7-ét jelölte meg Vívás Világnapjaként. A szokásoktól eltérően ezúttal nem csupán "egyszerű" flashmob-rendezvény lesz, az akció a "Fencing for our planet" elnevezést kapta, felhívva ezzel is a figyelmet bolygónk minél felelősségteljesebb használatára. Szövetségünk a sikeres világbajnokság évében ismét méltó helyszínt keresett és talált: hazánk talán legnevezetesebb épülete, a Parlament előtt lesz a közös figyelemfelkeltő akció szombat délelőtt 10 órától. 

A részleteket hamarosan, a jövő hét elején közzé tesszük honlapunkon, mindenkit várunk szeptemer 7-én a Parlament előtt!További híreink

Aktuális

Megtelt a Kossuth tér! Megtartottuk sikeres flashmob-rendezvényünket ezúttal a "Vívás a bolygónkért!" szlogen égisze alatt. Olimpiai és világbajnokok, idősek és fiatalok részvételével népesült be a Kossuth tér. Hará, vívás! Hajrá, magyar vívás!

Eseménynaptár

X

Támogatóink