Hír

Bronzérmes a női párbajtőrcsapat!

  • 2017.11.10

Harmadik lett a Fóris Erika, Krajnyák Zsuzsanna, Veres Amarilla, Dani Gyöngyi összeállítású női párbajtőrcsapat a római kerekesszékes vb-n. Férfi tőrcsapatunk az ötödik helyen végzett.

A kimagasló egyéni szereplés után csapatban is érmet nyert a magyar küldöttség a római kerekesszékes világbajnokságon. A Fóris Erika, Krajnyák Zsuzsanna, Veres Amarilla, Dani Gyöngyi összeállítású női párbajtőrcsapat Thaiföld magabiztos, 45:27-es legyőzésével jutott az elődöntőbe, ahol Oroszországtól szenvedett 40:29-es vereséget. A folytatásban a lengyelek ellen nem forgott veszélyben az újabb medál begyűjtése, Krajnyák Zsuzsiék 45:26-ra nyertek, és ezzel bronzérmet szereztek. Gratulálunk a versenyzőknek és a mestereknek egyaránt!

Férfi tőrcsapatunk ugyancsak dicséretesen szerepelt, az ötödik helyen végzett, ezzel küldöttségünk 3 arany-, 2 ezüst- és 2 bronzéremmel várja a folytatást. 

Eredmények. Kerekesszékes világbajnokság, Róma.

Férfi tőrcsapat, 11 induló. Nyolcaddöntő: Magyarország-Japán 45:37.

Negyeddöntő: Magyarország-Olaszország 35:45.

Az 5-8. helyért: Magyarország-Ukrajna 45:37.

Az 5. helyért: Magyarország-Korea 45:36.

Végeredmény: 1. Olaszország, 2. Oroszország, 3. Lengyelország, …5. Magyarország (Mató Gyula, Gergely István, Osváth Richárd, Horváth Gábor).

Női párbajtőrcsapat, 9 induló. Negyeddöntő: Magyarország-Thaiföld 45:27.

Elődöntő: Magyarország-Oroszország 29:40.

A 3. helyért: Magyarország-Lengyelország 45:26.

Végeredmény: 1. Hongkong, 2. Oroszország, 3. Magyarország (Fóris Erika, Krajnyák Zsuzsanna, Veres Amarilla, Dani Gyöngyi, edzők: Beliczay Sándor, Feczer Viktor, Pákey Béla, Szelei István).További híreink

Aktuális

Két arany-, egy ezüst-, egy bronzérmet és számos helyezést hozott a kadet korosztály utolsó "nemzetközi hétvégéje" a szocsi Európa-bajnokság előtt. Legeredményesebben Pozsonyban, a női párbajtőrözők szerepeltek.

Eseménynaptár

X

Kiemelt versenyek élő eredményei
2018. január 19-21-i hétvége

Felnőtt Férfi Tőr Világkupa Párizs
Egyéni és Csapat 
 
 Felnőtt Női Párbajtőr Világkupa Havanna
  Egyéni és Csapat 


Junior Női Kard Világkupa Segovia
 Egyéni és Csapat


ONLINE RESULTS


VÁLOGATOTT
  KERETEK 


VÁLOGATÓ VERSENYEK

KARD TŐR PÁRBAJTŐR