Hír

Végső búcsú Szalay Gyöngyitől

  • 2018.01.10

Örök nyugalomra helyezték Szalay Gyöngyit, a hétszeres világbajnok párbajtőrözőt. Gyászbeszédet mondott többek között két korábbi csapattárs, Kulcsár Krisztián MOB-elnök, és Nagy Tímea MVSZ-alelnök.

Százak búcsúztak Gyöngyitől. (Fotók: Tapolcai Újság)

Családtagok, vívótársak, Tapolca város vezetői búcsúztak Szalay Gyöngyitől, a hétszeres világbajnok, olimpiai bronzérmes női párbajtőröző szerda délutáni, tapolcai temetésén. Kimagasló vívónőnk tavaly december 30-án rosszul lett egy városi rendezvényen, és a gyors orvosi beavatkozás ellenére nem tudták az életét megmenteni. 

Kettős szerepben mondott gyászbeszédet a helyszínen Kulcsár Krisztián (felső képünkön) és Nagy Tímea (alsó képünkön). Előbbi hivatalosan a MOB elnökeként, utóbbi a Magyar Vívó Szövetség alelnökeként, és mindketten egykori csapattársként vettek megható búcsút csodálatos párbajtőrözőnktől. 

A Magyar Vívó Szövetség főtitkára és marketing igazgatója, Tamás Henriette és Boczkó Gábor (lenti képen) ugyancsak hivatalosan és korábbi barátként, illetve klubtársként volt ott a temetésen, melyen százak búcsúztak Gyöngyitől. Nyugodjék békében, emléke örökre feledhetetlen marad.

Gyöngyi emléke örökre velünk él majd.További híreink

Aktuális

Két arany-, egy ezüst-, egy bronzérmet és számos helyezést hozott a kadet korosztály utolsó "nemzetközi hétvégéje" a szocsi Európa-bajnokság előtt. Legeredményesebben Pozsonyban, a női párbajtőrözők szerepeltek.

Eseménynaptár

X

Kiemelt versenyek élő eredményei
2018. január 19-21-i hétvége

Felnőtt Férfi Tőr Világkupa Párizs
Egyéni és Csapat 
Live Stream
 
 Felnőtt Női Párbajtőr Világkupa Havanna
  Egyéni és Csapat 


Junior Női Kard Világkupa Segovia
 Egyéni és Csapat


ONLINE RESULTS


VÁLOGATOTT
  KERETEK 


VÁLOGATÓ VERSENYEK

KARD TŐR PÁRBAJTŐR