Hír

Vasas és Honvéd arany az MK-fordulóban

  • 2017.11.05

A Vasas (Bakos Bálint, Bányai Zsombor, Koch Máté, Nagy Dávid) ismételt, a Honvéd (Budai Dorina, Muhari Eszter, Siklósi Enikő, Várnai Vivien) győzött a férfi, illetve női párbajtőr MK 2. fordulójában.

A párbajtőr Magyar Kupa vasárnapi, tatai csapatversenyei ezúttal is izgalmas, magas színvonalú mérkőzéseket, és többnyire az esélyesek győzelmeit hozták. A férfiaknál az egy hónappal ezelőtti győztes Vasas fiatal csapatával duplázni tudott - ezúttal a BVSC előtt. A legutóbbi női aranyérmesek, a még fiatalabb békéscsabaiak most is a fináléba jutottak, de ezúttal a Honvéd magabiztos sikert aratott ellenük, és így a fővárosba került mindkét aranyérem.

Eredmények. Férfi párbajtőrcsapat Magyar Kupa, 2. forduló, Tata, 15 induló. Végeredmény: 1. Vasas (Bakos Bálint, Bányai Zsombor, Koch Máté, Nagy Dávid, edző: Halla Pérer), 2. BVSC, 3. Honvéd, 4. Pécs, 5. Vasas 2, 6. NKSE, 7. MTK, 8. Tata. A döntőben: Vasas-BVSC 33:31.

Női párbajtőrcsapat Magyar Kupa, 2. forduló, Tata, 15 induló. Végeredmény: 1. Honvéd (Budai Dorina, Muhari Eszter, Siklósi Enikő, Várnai Vivien, edzők: Budai István, Dancsházy-Nagy Tamás, László István), 2. AVA Békéscsaba, 3. Fless, 4. Vasas 2, 5. BVSC, 6. Diósgyőr, 7. Szerbia, 8. Békessy Debrecen. A döntőben: Honvéd-AVA Békéscsaba 45:33.További híreink

Aktuális

Két arany-, egy ezüst-, egy bronzérmet és számos helyezést hozott a kadet korosztály utolsó "nemzetközi hétvégéje" a szocsi Európa-bajnokság előtt. Legeredményesebben Pozsonyban, a női párbajtőrözők szerepeltek.

Eseménynaptár

X

Kiemelt versenyek élő eredményei
2018. január 19-21-i hétvége

Felnőtt Férfi Tőr Világkupa Párizs
Egyéni és Csapat 
 
 Felnőtt Női Párbajtőr Világkupa Havanna
  Egyéni és Csapat 


Junior Női Kard Világkupa Segovia
 Egyéni és Csapat


ONLINE RESULTS


VÁLOGATOTT
  KERETEK 


VÁLOGATÓ VERSENYEK

KARD TŐR PÁRBAJTŐR