„Vívóképek” az Év Sportolója gáláról

jan 12, 2018 | Archív

Kiváló fotós kollégánknak, Szalmás Péternek köszönhetően egy kis képes "vívóösszefoglalót" nyújtunk át a csütörtök esti, Év Sportolója gáláról.

Szilágyi Áron, kétszeres olimpiai bajnokunk, a tavalyi Év sportolója. 

Feczer Viktor, a fogyatékosok edzői kategóriájának "ezüstérmese".

Imre Géza, a Honvéd szakmai igazgatója – mellette az elnök, Gergely István -, egyéni és csapat világbajnokunk, olimpiai ezüst- és bronzémesünk.

Díjátadás után a kerekesszékes női csapat (a képről hiányzik Veres Amarilla).

Sákovicsné Dömölky Lídia olimpiai és világbajnok tőrözőnk.

Schmitt Pál, olimpiai bajnok, volt köztársasági és MOB elnök.

Szatmári András világbajnok, az Év egyik legjobb sportolója és párja, az ugyancsak a pástok világából ismert Mészáros Nóra.

Beliczay Sándornak, az év fogyatékos edzőjének Shcmitt Pál gratulál a Nemzeti színpadán.

A díjkiosztásnál a kerekesszékes női válogatott: Dani Gyöngyi, Krajnyák Zsuzsa, Veres Amarilla, Fóris Erika és Hajmási Éva.

Krajnyák Zsuzsa, a legjobb fogyatékos női sportoló.

Díjazottak és díjazók a színpadon.

Osváth Richárd veszi át az év fogyatékos sportolójának járó elismerést.

BANNER 341X200

Kapcsolódó hírek

Keszei Kira nyolcaddöntőig jutott

A junior Világkupák hétvégéjének prológján a plovdivi női kard egyéni versenyt rendezték. Battai Sugár nélkül a magyaroknak ezúttal nem jutott érem, legjobban Keszei Kira szerepelt, nyolcaddöntős lett

Kijelölték a kadet válogatottat az Eb-re

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége – a szakmai testületek javaslata alapján – ülésén kijelölte a válogatottat a tallinni, február 21. és 28. közötti, kadet Európa-bajnokságra. Hajrá, magyarok!

Utolsó junior lehetőségek

Izgalmas hétvége elé néznek a juniorok. Négy helyszínen, öt fegyvernemben következik az a Világkupa-verseny, amely az utolsó lehetőség a világversenyeken történő válogatottba kerüléshez.

Siklósi Gergő: “Csak haladunk tovább az úton!”

Sorozatban második egyéni világversenyén (Vk, GP) nyert aranyrémet Dohában Siklósi Gergely. Nem sokkal a hazaindulás előtt nyilatkozott honlapunknak világklasszis párbajtőrözőnk. Kisinterjúnk itt.

Siklósi Gergely arany-, Muhari Eszter bronzérmes a katari GP-n

Remek eredményekkel zárult a katari párbajtőr Grand Prix! Siklósi Gergely aranyérmet nyert, míg Muhari Eszter bronzérmet szerzett. Gratulálunk vívóinknak és a mestereknek a nagyszerű eredményekhez!

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM