Hír

A jelölés lezárult, de még nem hivatalos

  • 2020.07.01

Július 18-án rendezi a Magyar Vívó Szövetség a tisztújító közgyűlését. Elnököt, alelnököket és elnökségi tagokat is választunk, a tagszervezetek jelölése június 30-án éjfélkor lezárult.

A névsor tehát teljes, ám még nem hivatalos. A tagszervezetek, azaz az egyesületek adták be írásban javaslataikat. Következő lépés, hogy a Fodor Gábor vezette jelölő bizottság, most összesíti a beadványokat. Emellett egyeztet a jelöltekkel, hogy vállalják-e a jelölést. Hivatalossá azután válik mindez, ha a klub által megnevezett elnökjelölt (alelnökjelölt, stb.) igen mond a felkérésre, és vállalja a megmérettetést. 

Mindez feltehetőleg a héten le is zajlik, úgyhogy várhatóan a hét végére már kész lesz az a lista, melyből a közgyűlésen választhatnak majd a tagszervezete képviselői. További híreink

Aktuális

Újabb négy évre Csampa Zsolt lett a Magyar Vívó Szövetség elnöke. A közgyűlésen a kihívó Szabó Bencével szemben 93:51-es szavazati aránnyal választották meg Csampa Zsoltot, aki 2012 óta a sportág első embere. Sok sikert kívánunk!

Eseménynaptár

X

Támogatóink