Aranyérmes hölgyek, aranyos nyilatkozatai

márc 2, 2022 | Hírek

A junior női kardcsapat esélyeshez méltó vívással, remek aranyéremmel koronázta meg a magyarok szereplését az újvidéki korosztályos Európa-bajnokságon. A főszereplők nyilatkoztak honlapunknak. 

Gulácsi Ferenc, a junior válogatott vezetőedzője: “Két éve is aranyéremmel zártuk az aktuális világversenyünket, a járvány után ott folytattuk, ahol abbahagytuk. Nagyon büszke vagyok a lányokra, és bízom abban, hogy a világbajnokság után is lesz okunk az örömre.”

Battai Sugár: “Sikerült bizonyítanunk, hogy egységes és jó csapatunk van. Akartak hullámvölgyek, de a végén örülök, hogy sikerült befejeznem a meccset. Nagyon várom a folytatást a világbajnokságon!”

Szűcs Luca: “Élveztem az egész napot, nagyon jól ment a vívás, különösen az elődöntőben. Egységes és remek csapatunk van, jöhet a világbajnokság!”

Keszei Kira: “Negyedik Európa-bajnoki csapataranyam, és ugyanúgy örülök, mint az elsőnek. Hátrányban is éreztem, hogy sikerülhet a fordítás Aimé ellen, nagyon jó érzés, hogy sikerült.”

Beviz Dorottya: “Örülök, hogy részese lehettem ennek a nagyszerű csapatnak, és Európa-bajnok vagyok. Alig várom a világbajnokságot, ott is hasonlóra készülünk.”

Sztárok a páston
2024. MÁJUS 23. (CSÜTÖRTÖK) | LUDOVIKA ARÉNA

Kapcsolódó hírek

Bronzérmes a férfi kardcsapat

Folytatta remek sorozatát a férfi kardcsapat! Szatmári András nélkül is érmet nyert, harmadik lett a madridi Világkupa-versenyen, gratulálunk!

Ezúttal 9. hely jutott férfi párbajtőrben

Az Andrásfi Tibor, Koch Máté, Nagy Dávid, Siklósi Gergely összeállítású férfi párbajtőrcsapat a kilencedik helyen végzett a párizsi Világkupán.

Elszalasztott esély – 9. hely

Majdnem olimpiai bajnokot vert, két párizsi indulót győzött le, mégis 9. lett a magyar női párbajtőr-válogatott a fujairahi csapat Világkupán.

Hetedik a női kardcsapat

Hetedik helyen végzett a Battai Sugár, Márton Anna, Pusztai Liza, Szűcs Luca összeállítású női kardcsapat a plovdivi Világkupán.

Dani 16, Flóra 32, Dóra 64

Dósa Dani nyolcaddöntőig jutott a sanghaji tőr Grand Prix-n, másik olimpikonunk, Pásztor Flóra 32-ben, Lupkovics Dóra 64-ben búcsúzott.

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM