Hír

Együtt a nagycsapat - irány Tokió!

  • 2021.07.15

Elindult Tokióba a magyar vívóválogatott. Vívók, edzők, masszőrök és vezetők találkoztak csütörtök délután Ferihegyen, és indultak el az olimpiára! Biztonságos utazást, és nagyon sok sikert kívánunk!

Együtt a nagycsapat - irány Tokió!

Ez a pillanat is elérkezett. Egy évvel korábbra terveztük, de néha az is kérdéses volt, egyáltalán eljön-e majd. Végül a magyar vívóválogatott 13 versenyzővel, edzőkkel, sportszakemberekkel és vezetőkkel elutazott a tokiói olimpiára. A ferihegyi búcsúkor természetesen ott voltak a családtagok, ismerősök, akikkel majd mintegy három hét múlva találkoznak ismét válogatottjaink. Reméljük, akkor még többen várják majd őket, ahogy az egy sikeres szereplés után lenni szokott… 

Az utolsó ölelés Tokió előtt. Szilágyi Áron és felesége.

Kreiss Fanni a kutyájától is elbúcsúzott.

A magyar küldöttség egyik fele Dohán, a másik része Isztambulon keresztül repül Tokióba, mindkét csapat magyar idő szerint a péntek délelőtti órákban érkezik meg a japán fővárosba. Honlapunkon terveink szerint valamennyi történésről beszámolunk, tartsanak velünk! No meg: hajrá, magyarok!

Csevej csekkolás előtt - Siklósi Gergely, Szilágyi Áron és Gémesi Csanád előadásában.

Márton Anna is mindent bepakolt...További híreink

Aktuális

Sporttörténelmet írt a női kardcsapat! A szakág történetének első magyar vb-aranyát nyerte fantasztikus vívással Battai Sugár, Katona Renáta, Pusztai Liza, Szűcs Luca. A magyar küldöttség 2 arany- és 1 ezüstéremmel zárta a világbajnokságot, gratulálunk!

Eseménynaptár

X

Támogatóink