Hír

Kerekesszékes Vívó Utánpótlás Edzőtábor Zalaegerszeg, 2021. október 29-31.

  • 2021.09.14

Október 29-31.  Az edzőtábor célja: Olyan tábor rendezése, ahol a jelenlegi hazai kerekesszékes vívók egyidőben találkozhatnak, edzés és háziverseny programok szervezése során. Részletek kattintva.

A Magyar Vívó Szövetség és a Magyar Paralimpiai  Bizottság Meghívásos Kerekesszékes Vívó Edzőtábort Szervez Zalaegerszegen 2021. 10. 29-31. közötti időpontban .


Meghívó: Kerekesszékes Vívó Utánpótlás Edzőtábor Zalaegerszeg, 2021. október 29-31. (Letöltés)

Részvételi adatlap (Letöltés)
További híreink

Aktuális

A magyar vívóküldöttség számára a női kardcsapat 8. helyével véget ért az olimpia. A küldöttség nagyon jól szerepelt, egy arany-, egy ezüst- és egy bronzéremmel tér haza. Gratulálunk valamennyi versenyzőnek, edzőnek, vezetőnek és sportszakembernek!

Arany és ezüst után bronz! Harmadik lett a férfi kardcsapat a tokiói olimpián. Decsi Tamás, Gémesi Csanád, Szatmári András és Szilágyi Áron révén huszonöt év után állhatott ismét dobogóra a fegyvernem válogatottja. Gratulálunk!

Siklósi Gergő ezüstérmet nyert férfi párbajtőr egyéniben a tokiói olimpián! 23 éves világbajnokunk nagyszerű vívással jutott el a döntőig, ahol a francia Cannone-tól szenvedett vereséget. Gratulálunk neki és mesterének, Dancsházy-Nagy Tamásnak!

Eseménynaptár

X

Támogatóink