Hír

Kulcsár Krisztián továbbra is a MOB elnöke

  • 2020.06.20

Korábbi egyéni és csapat világbajnok, olimpiai ezüstérmes párbajtőrözőnket, Kulcsár Krisztiánt választották ismét a MOB elnökének. Egykori csapattársa, Imre Géza elnökségi tag lett. Gratulálunk!

Kulcsár Krisztiánt (képünkön) 103 igen, 3 nem szavazattal választották újra, így újabb négy évig marad a MOB elnöke. A két alelnök Schmidt Gábor és Deutsch Tamás lett. Előbbi a nyári, utóbbi a téli olimpiai sportágakért felel.

A Nemzetközi Olimpiai Bizottságban betöltött szerepe révén biztos tagja a hazai elnökségnek Schmitt Pál, Kamuti Jenő és Gyurta Dániel is. Mellettük Vári Attila, Magyar Zoltán, Wladár Sándor, Markovits László, Kovács Antal, Imre Géza és Pálinger Katalin került be a tizenhárom tagú elnökségbe.

Kulcsár Krisztián és az újonnan megválasztott tisztségviselők megbízatása a 2024-es párizsi olimpia utánig, legkésőbb szeptember 15-ig szól.További híreink

Aktuális

Újabb négy évre Csampa Zsolt lett a Magyar Vívó Szövetség elnöke. A közgyűlésen a kihívó Szabó Bencével szemben 93:51-es szavazati aránnyal választották meg Csampa Zsoltot, aki 2012 óta a sportág első embere. Sok sikert kívánunk!

Eseménynaptár

X

Támogatóink