MOL Tehetségtámogató Program 2020

márc 17, 2020 | Hírek

A MOL Tehetségtámogató Program idén tavasszal is         meghirdeti pályázatát. A MOL Tehetségtámogató Program SPORT kategória azoknak         a 10-18 év közötti fiatal sportolóknak […]
A MOL Tehetségtámogató Program idén tavasszal is         meghirdeti pályázatát.
A MOL Tehetségtámogató Program SPORT kategória azoknak         a 10-18 év közötti fiatal sportolóknak szól, akik jó eredményekkel már         bizonyították tehetségüket, de további fejlődésükhöz anyagi támogatásra         van szükségük.
 
A pályázatok benyújtási határideje: 2020. március 31.

A pályázathoz szükséges eredmény mellékletet kitöltve kérjük elektronikus úton elküldeni az eva.keresztesi@hunfencing.hu  címre a hitelesítéshez.

Eredmény melléklet

Mire pályázhatnak?
eszköztámogatásra
útiköltség-támogatásra
sportpályafutáshoz kapcsolódó           egyéb kiadásokra
A pályázatokat csak online módon lehet benyújtani az alábbi gombbal         megnyitható oldalon:
REGISZTRÁCIÓ ÉS PÁLYÁZATOK BENYÚJTÁSA
A pályázatokat regisztrációt követően lehet benyújtani;         regisztrálni csak 18. életévüket betöltött személyek tudnak.
Előzetesen itt tájékozódhatnak a feltételekről:
RÉSZLETES FELHÍVÁS ÉS ELŐZETES TÁJÉKOZÓDÁS
BANNER 341X200

Kapcsolódó hírek

kellemes húsvéti ünnepeket!

Kellemes húsvéti ünnepeket kíván a Magyar Vívó Szövetség!

Eitner Kinga kitüntetése

Első alkalommal adták át a Gerevich György Nevelőedzői Díjat. A három kitüntetett között szerepelt Eitner Kinga, a Balaton vívószakosztály elnöke, a junior férfi párbajtőr-válogatott edzője, gratulálunk!

Legfiatalabbak wroclawi sikere

Egy-egy aranyéremmel, és további számos medállal, helyezéssel tértek haza ifjú kardozóink és tőrözőink a nagy mezőnyű wroclawi, nemzetközi versenyről. Hajrá, fiatalok!

Tizenöt vívónk lesz ott Párizsban

Véget ért a hét végén a tavaly májusban kezdődött olimpiai kvalifikációs sorozat. Végleges az adat: magyar részről 15-en lesznek ott Párizsban. Amióta él a kvótás rendszer, ennyien sosem voltak!

Arany, bronzok, helyezések

Újabb sikeres hétvégét zárt a magyar vívás! Szatmári András Budapesten arany-, Nagy Dávid Tbilisziben bronzérmet nyert. a női párbajtőrcsapat Nankingban lett harmadik.

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM