Nemzeti Közszolgálati Egyetem Sportösztöndíj pályázat

ápr 8, 2021 | Hírek

Nemzeti Közszolgálati Egyetem Sportösztöndíj  A pályázati határidő 2021. április 26.  A részletes pályázati felhívás az alábbi linken érhető el: https://www.uni-nke.hu/oktatas/felvetelizoknek/palyazati-felhivas-sportosztondij-programban-valo-reszvetelre

Nemzeti Közszolgálati Egyetem Sportösztöndíj 

A pályázati határidő 2021.
április 26. 

A részletes pályázati felhívás az alábbi linken érhető el: https://www.uni-nke.hu/oktatas/felvetelizoknek/palyazati-felhivas-sportosztondij-programban-valo-reszvetelre

BANNER 341X200

Kapcsolódó hírek

Eitner Kinga kitüntetése

Első alkalommal adták át a Gerevich György Nevelőedzői Díjat. A három kitüntetett között szerepelt Eitner Kinga, a Balaton vívószakosztály elnöke, a junior férfi párbajtőr-válogatott edzője, gratulálunk!

Legfiatalabbak wroclawi sikere

Egy-egy aranyéremmel, és további számos medállal, helyezéssel tértek haza ifjú kardozóink és tőrözőink a nagy mezőnyű wroclawi, nemzetközi versenyről. Hajrá, fiatalok!

Tizenöt vívónk lesz ott Párizsban

Véget ért a hét végén a tavaly májusban kezdődött olimpiai kvalifikációs sorozat. Végleges az adat: magyar részről 15-en lesznek ott Párizsban. Amióta él a kvótás rendszer, ennyien sosem voltak!

Arany, bronzok, helyezések

Újabb sikeres hétvégét zárt a magyar vívás! Szatmári András Budapesten arany-, Nagy Dávid Tbilisziben bronzérmet nyert. a női párbajtőrcsapat Nankingban lett harmadik.

Ezúttal negyedik hely jött össze

A közönséget mindenki dicsérte. Remek hangulatban, de ezúttal negyedik hellyel zárt a magyar férfi kardválogott a budapesti Világkupán, a BOK Csarnokban.

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM