Hír

Vívás Világnapja a Puskás Arénában

  • 2021.09.11

A Vívás Világnapja alkalmából a Puskás Aréna Szoborparkjában, és számos egyéb helyszínen népszerűsítettük szeretett sportágunkat. Köszönjük mindenkinek, akik ott voltak. Hajrá, magyar vívás!

Ott voltak fiatalok és idősebbek, amatőrök és válogatottak. 

Sokak között Decsi Tamás világbajnok és olimpiai bronzérmes, valamint Szász-Kovács Emese olimpiai bajnok egyaránt megjelent az eseményen. Mindketten egyként nyilatkoztak: “Ha a vívás népszerűsítéséről van szó, akkor ott a helyünk!” 

A vívást népszerűsítő programon számos fiatal, leendő tehetség mellett ott volt többek között Imre Géza, Kovács Iván, Decsi András, Kreiss Fanni, Szemes Gergő,  a paralimpiai bronzérmes Mező Boglárka, a női párbajtőr-válogatott valamennyi tagja. És még sokan mások!

Ez úton is köszönjük mindenkinek, akik eljöttek szeretett sportágunk népszerűsítéséért! Hajrá, magyar vívás! (További képek hamarosan a facebook oldalunkon.)További híreink

Aktuális

A magyar vívóküldöttség számára a női kardcsapat 8. helyével véget ért az olimpia. A küldöttség nagyon jól szerepelt, egy arany-, egy ezüst- és egy bronzéremmel tér haza. Gratulálunk valamennyi versenyzőnek, edzőnek, vezetőnek és sportszakembernek!

Arany és ezüst után bronz! Harmadik lett a férfi kardcsapat a tokiói olimpián. Decsi Tamás, Gémesi Csanád, Szatmári András és Szilágyi Áron révén huszonöt év után állhatott ismét dobogóra a fegyvernem válogatottja. Gratulálunk!

Siklósi Gergő ezüstérmet nyert férfi párbajtőr egyéniben a tokiói olimpián! 23 éves világbajnokunk nagyszerű vívással jutott el a döntőig, ahol a francia Cannone-tól szenvedett vereséget. Gratulálunk neki és mesterének, Dancsházy-Nagy Tamásnak!

Eseménynaptár

X

Támogatóink