Vautas és tatai csapatsiker

nov 29, 2020 | Hírek

A felnőtt párbajtőr Magyar Kupa vasárnapján a csapatversenyeket rendezték a tatai edzőtábor sportcsarnokában. A győzelmeket a férfiaknál a BVSC, a nőknél a házigazda Tata szerezte meg, gratulálunk!

Eredmények. Férfi párbajtőrcsapat AGC Magyar Kupa, Tata, 13 induló. Végeredmény: 1. BVSC (Andrásfi Tibor, Horváth Zsombor, Osman-Touson Maruán, Niko Vuorinen, edzők: Andrásfi Tibor, Kovács Iván, Pop Adrián), 2. Honvéd, 3. MTK, 4. BVSC 2,  5. Honvéd 2, 6. Alba Volán, 7. Alba Regia, 8. MAFC. A döntőben: BVSC-Honvéd 45:33.

Női párbajtőrcsapat AGC Magyar Kupa, Tata, 8 induló. Végeredmény: 1. OMS-Tata Büki Lili, Héder Hanna, Kovács Sarolta, Kun Anna, edző: Partali Csaba, Plászán Attila, Korponai István), 2. BVSC, 3. Óbudai-Jövő, 4. Alba Regia, 5. Szolnok, 6. OSC, 7. Danubius, 8. Debrecen. A döntőben: OMS-Tata-BVSC 45:40.

BANNER 341X200

Kapcsolódó hírek

Negyedik helyezés – kis lépés előre

A férfi párbajtőrcsapat negyedik helyével az eddigi legjobb eredményét érte el a rijádi korosztályos vb-n a magyar küldöttség, de az érem továbbra is hiányzik. A nők 6. helyen zártak. Jönnek a kardozók, hajrá, magyarok!

KÖZGYŰLÉS 2024

Tisztelt Egyesületek! A Magyar Vívó Szövetség elnöksége 2024. április 11-i elnökségi ülésén,  7/2024/3 számú határozatával elfogadta az éves rendes közgyűlés kiírására vonatkozó előterjesztést, mely szerint 2024. május 17-én, péntek 15.00 órára a Magyar...

Szilárd Anna 5. – egyet léptünk előre

Megszerezte első egyéni “kisdöntőjét” a magyar küldöttség a rijádi korosztály világbajnokságon. Kadet női párbajtőrben Szilárd Anna lett ötödik, gratulálunk!

Tovább tart a böjt

Keresztes Ádám szerepelt a legjobban a magyarok közül a kadet és junior világbajnokság junior párbajtőr egyéni versenyszámában. A tatai vívó nyolcaddöntőig jutott.

Közgyűlés következik

Május 17-én tartja a Magyar Vívó Szövetség az évi rendes, egyben tisztújító közgyűlését a Magyar Sport Házában.

Élő eredmények

Közelgő események