Hír

Végső búcsú Kamuthy Lászlótól

  • 2020.09.10

A Farkasréti temetőben kísérték utolsó útjára a négyszer világbajnoki ezüstérmes tőrözőt, Kamuthy Lászlót. A szertartáson ott volt Kulcsár Krisztián MOB-elnök, és Csampa Zsolt, az MVSZ első embere. 

A család, a sportbarátok és a vívótársadalom csütörtök délután vett búcsút Kamuthy Lászlótól, a négyszeres világbajnoki ezüstérmes, négy olimpián szereplő tőrözőtől. A 80 évesen elhunyt Kamuthy László sportpályafutása után is a vívásban dolgozott a szövetség szakfelügyelőjeként, majd anyaegyesülete, a BVSC szakosztályvezetőjeként.

Csampa Zsolt, az MVSZ elnöke is lerótta tiszteletét Kamuthy László temetésén.

A Farkasréti temetőben tartott temetésen beszédet mondott Kulcsár Krisztián MOB-elnök, korábbi vívó-világbajnok, és ott volt a megemlékezésen Csampa Zsolt, az MVSZ elnöke is. Természetesen a gyászoló család képviseletében megjelent Kamuti Jenő, az MVSZ alelnöke, a nemzetközi Fair Play-Bizottság elnöke, az elhunyt bátyja.

A Magyar Vívó Szövetség Kamuthy Lászlót saját halottjának tekinti.

Kulcsár Krisztián, a MOB elnöke, egyéni vívó-világbajnok mondta el a gyászbeszédet.További híreink

Aktuális

Megkezdtük versenyszezonunkat! A sikeres debütálás után a párbajtőrözők utánpótlásának balatoni országos bajnoksága következik. Októbertől pedig reményeink szerint beindul a 2020/21-es vívószezon. Hajrá, magyar vívás!

Eseménynaptár

X

Támogatóink