Hír

Vívó szakedzőket avattak

  • 2020.07.07

A Testnevelési Egyetemen újraindított vívó szakedzői képzés “első fecskéi” megkapták vívómesteri diplomájukat. Miként a fotón látható, olimpiai érmeseink is ott vannak a diplomások között, gratulálunk

Az idő gyorsan szalad. A Magyar Vívó Szövetség nemrégiben állapodott meg a Testnevelési Egyetem vezérkarával, hogy több évtizedes szünet után ismét lesz felső fokú vívómesteri képzés az intézményben. Az új időszak első évfolyama meg is kezdte tanulmányait - most pedig már be is fejezte!

A Testnevelési Egyetemen kedden délelőtt vehették át diplomájukat újdonsült vívómestereink, közte az olimpiai ezüst- és bronzérmes Boczkó Gábor és az olimpiai bronzérmes Somfai Péter (képünk jobb szélén). Valamennyi friss diplomás vívómesternek szívből gratulálunk, pályájukhoz sok sikert és kitartást kívánunk!

Mórocz Balázs, Kukla Miklós, Budai Dorina, Molnár Petra, Tóth Janka, Boczkó Gábor, Somfai Péter - a friss diplomások.További híreink

Aktuális

Újabb négy évre Csampa Zsolt lett a Magyar Vívó Szövetség elnöke. A közgyűlésen a kihívó Szabó Bencével szemben 93:51-es szavazati aránnyal választották meg Csampa Zsoltot, aki 2012 óta a sportág első embere. Sok sikert kívánunk!

Eseménynaptár

X

Támogatóink